Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Δεύτερη ομάδα Εκπαίδευσης για μετουσίωση των επτά ενεργειακών κύκλων -Θεραπευτική δομή.



Δεύτερη ομάδα Εκπαίδευσης για μετουσίωση των επτά ενεργειακών κύκλων -Θεραπευτική δομή.
Ολιστική Εκπαίδευση προσωπικότητας ενηλίκων, μέσω των επτά ενεργειακών κέντρων (τσάκρας)

Ανοικτή πρόσκληση σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο σεμινάριο 200ωρών που διδάσκει ο Αθανάσιος Παναγή στο Κέντρο «Πυρήνες Φωτός» στη Λεμεσό. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση αποτελεί μέρος της «Σχολής πνευματικής εκπαίδευσης για αφύπνιση» που δημιουργούν ο Αθανάσιος Παναγή και η Κορίνα Κονταξάκη με στόχο να φέρουν την μυστικιστική και την αποκρυφιστική τεχνική σε ένα ενιαίο σύστημα ανθρώπινης ολοκλήρωσης , που θα έχει ενεργά και ισότιμα δυνατούς και τους πέντε κόσμους της ύπαρξης. (σώμα/συναισθήματα/νους/ ανώτερος νους/πνεύμα).

Μέσω εντατικής πρακτικής και μελέτης των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας), καλούμαστε να τα εξαγνίσουμε, να τα ενεργοποιήσουμε και να τα κατανοήσουμε με όλη μας την ύπαρξη, έτσι ώστε οι θετικές ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν, να ενσωματωθούν μέσα μας , ενώ οι αρνητικές ιδιότητες που έρχονται με την αδράνεια τους, να καταργηθούν σταδιακά.

Η εκπαίδευση περιέχει: ψυχολογία και φιλοσοφικές θεωρίες των τσάκρας, μελέτη και συντονισμός με τους ηθικούς κανόνες του σύμπαντος, βιωματικές εργασίες, σωματικές ασκήσεις, νοητικές ασκήσεις, διαλογισμοί, όλα με στόχο την πλανητική ένωση του κάθε τσάκρα διαμέσω τον αρχαγγελικών σφαιρών.

Μια εκπαιδευτική δομή από τα αρχικά έως τα τελικά στάδια, που συνδυάζει την ανατολική βαθιά φιλοσοφία και την καθαρή θεοσοφία. Οι τεχνικές και η φιλοσοφία είναι επέκταση και σύνδεση των παραπάνω παραδόσεων, έτσι ώστε να συνδυάζουν λογική και διαίσθηση, πρακτική και θεωρία, γη και ουρανό, καθοδική και ανοδική ροή ενέργειας, κοσμική ψυχή και κοσμική διάνοια.

«Τα βασικά στοιχεία της ανθρώπινης ύπαρξης είναι η ψυχική και η νοητική αντιληπτότητα. Από αυτή τη σύζευξη των δυο ,προκύπτει η ατομική συνειδητότητα. Ο μαθητής του εσωτερικού δρόμου θα πρέπει να διδαχτεί τον τρόπο που θα τον ανεβάσει πάνω από την αντικειμενική πραγματικότητα (λογική) χωρίς όμως να ξεφύγει τελείως από αυτή. Έχοντας συνεχώς επαφή με το υλικό και αύλο πεδίο , θα μπορεί να χωρίζει το μεν από το δε. Σκοπός λοιπόν του μαθητή είναι να συνειδητοποιήσει αυτούς τους δύο κόσμους και να συνυπάρξει μαζί τους ειρηνικά» (Από το βιβλίο «Μυστής κατά την τάξη Μελχισεδέκ» του Σ. Χρουσή)

Στο τέλος του κύκλου, δίνεται πιστοποιητικό.

                                                                          
Διαδικασία συμμετοχής:
1. οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να στείλουν email στο thasos111@gmail.com  για να δηλώσουν ενδιαφέρον. Με τη δήλωση ενδιαφέροντος, παίρνετε ενημερωτικό αναλυτικό σημείωμα-περεταίρω εξήγηση της εκπαίδευσης(θα σταλεί μέσα στον μήνα Αύγουστο).
2. Oι υποψήφιοι συμμετέχοντες θα συναντηθούν στην δωρεάν εισαγωγική συνάντηση γνωριμίας, στις 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016 , ώρα 10πμ , στο κέντρο Πυρήνες Φωτός (Φειδίου 14Α Νάφη Λεμεσός)
3. Αφού γίνει η συνάντηση γνωριμίας , θα γίνει η εγγραφή των μελών και θα οριστούν οι ημερομηνίες συναντήσεων (3-4 ώρες κάθε δεύτερη Κυριακή το πρωί)
4. Οι πρώτες συναντήσεις είναι εισαγωγικές, αναγνωριστικές για να καθοριστεί η ομάδα.

Που: κέντρο Πυρήνες Φωτός (Φειδίου 14Α Νάφη Λεμεσός)
Ανταλλαγή : 30 ευρώ το μάθημα ή 50 ευρώ προπληρωμένη συνδρομή στο πρώτο μάθημα του μήνα για δύο μαθήματα).
(δίνεται η δυνατότητα ανάλογης ανταλλαγής σε είδος ή υπηρεσία)

Αξιολόγηση σεμιναρίου από την προηγούμενη ομάδα:
 «Η εμπειρία των σεμιναρίων καθαρισμού των τσάκρα αποτελεί την μετάβαση χωρίς επιστροφή στο επόμενο στάδιο της ζωής μου, το σημείο που τα ψέματα έχουν τελειώσει οριστικά. Δεν ήξερα ούτε μπορούσα να φανταστώ τι θα βίωνα αλλά αυτό έκανε την διαδρομή πολύ ενδιαφέρον… Είμαι ευγνώμων που βίωσα την δύναμη της ομάδας και ένα νέο τρόπο ζωής. Γίναμε μια οικογένεια και νιώθω ευλογημένη για τις φιλίες που έχω αποκομίσει.» Μ.Ρ.
«Γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε σε μια κοινωνία που μας προγραμματίζει και μας καθορίζει πως να βλέπουμε την ζωή. Είναι σαν να μας βάζουν γυαλιά μπροστά στα μάτια ενώ βλέπουμε μια χαρά. Και έτσι αντί να βλέπουμε καθαρά, τα βλέπουμε όλα ζοφά. Και μετα το πιστεύουμε ότι έτσι είναι η πραγματικότητα και συνεχίζουμε ζούμε την ζωή μας βλέποντας ζοφές και γεμάτες σκιές εικόνες. Αυτά τα σεμινάρια με βοήθησαν να δω την αλήθεια πίσω απο τις καταστάσεις της ζωής.» Σ.Κ.
«Τόλμησα, έπραξα, βίωσα, άλλαξα πράγματα και καταστάσεις . Είδα ακόμα πιο βαθιά μέσα μου, ξερίζωσα προγραμματισμούς και απωθημένα . Έκλεισα πληγές... Τόλμησα να δώ καθαρά, να δεχτώ, να αποδεχτώ,  να αγαπήσω και να γνωρίσω τον εαυτό μου.  Όλα αυτά ξεκίνησαν και έγιναν στο σεμινάριο του αγαπημένου μου δασκάλου Αθανάσιου  Παναγή,  Μετουσίωση των Επτά Ενεργειακών Κύκλων . Έπεται συνέχεια,  πάντοτε δίπλα στον δάσκαλο μου και καθοδηγητή μου  , γιατί πάντα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε και να εξελισσόμαστε. Το ταξίδι αυτογνωσία και πνευματική εξέλιξη , διαρκεί για όσο είμαστε σ´αυτή τη ζωή !» Ε.Χ.
«Νιώθω τυχερή που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία με δάσκαλο τον Αθανάσιο Παναγή.
Με την επιμονή την υπομονή ,την αγάπη και το φως του μας καθοδηγεί προς την Αλήθεια» Σ.Χ.
«Έμαθα να ζω στο ‘τώρα’, να βιώνω κάθε στιγμή ως μια πολύτιμη ‘εκπαιδευτική’ εμπειρία στο όμορφο ταξίδι της ζωής.» Σ.Δ.


Ευχαριστούμε για την κατανόηση και συνεργασία σας στη συμμετοχή και επέκταση στο φως του κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου